ugy
ugy

ugy

  • 1 Páči sa mi to

ugy


Členom od 13.12.2009 | Posledná aktivita 24.04.2010
  • 1 Páči sa mi to
   Poslať súkromnú správu       Poslať súkromnú správu   

Diskusné príspevky

rehabilitácia

Dobrý deň. Chcel by som sa spítať na priebeh rehabilitácie po roztrhnutí achilovej šľachy. Mal som ruptúru 10.12.2009. Po sádrovej liečbe som mal rehabilitáciu na posilnenie a rozhýbanie šľachy a členku. Teraz už mám od operácie 5 mesiacov. Chcem sa pítať čo môžem cvičiť na achilovku (lýtko), kedy by som mohol začať s behom alebo joggingom? CHodím do posilovne a raz týždenne cvičím aj lýtko ake len opatrne. nemôže to uškodiť? Nie je spríliš skoro? ĎAkujem za Vašu odpoveď
  • 1 Páči sa mi to

Liečba achilovej šľachy

Dobrý deň, chcem sa pýtať aký je ideálny čas mat sádru na nohu. 10.12.09 som maj roztrhnutú achilovú šľachu. Sádru mám už 5.týždňov a doktor mi povedal že ju po 6.týždni dáme dole a nasleduje rehabilitácia.Chodidlo mám celý čas asi v 30 stupňovom uhle. Je tento čas v norme alebo nie? Skoro všade som sa dočítal že sa sádra necháva na 8. týždňov.Nie je postrebne naťahovať achilovú šlachu postupne a fixovať na nejaký čas až na uhol 90 st.? Poradte mi aký je váš názor a postup liečby.
  • 1 Páči sa mi to

rehabilitácia

dobrý deň. Mam po operácii achilovej šľachy 10.12.2009, ktorá bola celá roztrhnutá.teraz mam nohu v sádre. Chcel by som sa spítať či mi neviete odporučiť kvalitne rehabilitačné centrum. Chcel by som ho potom ako mi dajú dolu sádru navštíviť a absolvovať rehabilitáciu pod odborným dohľadom. Som športovej aj ked amaterský a chcel by som sa čo najskôr vrátiť do aktívnej činnosti.Aká dĺžka rehabilitácie sa prepokladá po takom to úraze.Ďakujem.
  • 1 Páči sa mi to